JORNADA INFORMATIVA PROJECTE FER

Jornada virtual de presentació del Projecte FER (Futurs Emprenedors Rurals) que tindrà lloc el dia 28 juny a les 12h. Adreçada a tots els centres educatius que estiguin interessats en conèixer el projecte i formar-ne part.

La sessió inclourà una explicació del projecte FER, dels seus materials i les novetats per al curs2021-2022, així com dos intercanvis d’experiències de mestres que duen a terme el projecte a l’escola. El projecte va adreçat als cursos de 5è i 6è de les escoles ubicades a territoris rurals d’arreu de Catalunya. Té com a protagonista de l’aventura a l’Abella FER, una abella creadora i emprenedora que trobarà solucions als problemes que se li presentaran per fer més viable el rusc.

Des de l’organització es faciliten tots els recursos per treballar el projecte: blocs de l’alumnat, carpeta del docent, infografies, mapa Bee Boot i recursos en línia.

Vídeo informatiu del projecte…aquí 

Animeu-vos a formar part d’aquest projecte!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>