DONA LA NOTA: 5 DE JUNY DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT “No ens desdibuixeu”

El projecte DONA LA NOTA, ENCARA HI SOM A TEMPS ha organitzat amb motiu de Dia del Medi Ambient (5 de juny) la cantada  No Ens Desdibuixeu.

El dia 5 de juny al voltant de les 11h, els integrants del Petit Taller de Cançons autors de la cançó No Ens Desdibuixeu, interpretaran en directe una versió acústica des del Museu Vil.la Casals del Vendrell.

Us animem a seguir la retransmissió d’aquest acte i cantar-la des de les vostres localitats. La podeu seguir des d’aquests espais virtuals:

  • En tots els Canals de TV de la XARXA durant la retransmissió del programa “ Bentrobats” on es farà una connexió amb directe amb l’acte central.
  • Al portal de Dona la Nota, on amb YOUTUBE live, podreu seguir tot l’acte.

En acabar es posarà també el videoclip per si es prefereix cantar-la amb la versió original.

Us recordem que cal inscriure’s al portal DONA LA NOTA , encara hi som a temps. si és que encara no s’ha fet. D’aquesta manera podrem visualitzar tots els centres educatius que hi hauran participat.

Aquesta proposta està en funció de la fase en que es troba cada territori.

Aquí teniu diferents possibilitats de seguir l’acte:

  • Seguir l’acte central per TV de la Xarxa o ordinador i cantar des de casa.
  • Fer una trobada virtual amb l’alumnat per cantar la cançó plegats.
  • Fer un cantada al pati de l’escola mantenint les mesures de seguretat.
Igual que en publicacions anteriors us recordem que si ho recolliu en els vostres nodes amb l’etiqueta  #donalanota2020 #encarahisomatemps es podrà visualitzar des del Web DONA LA NOTA @donalanota i @cdapaucasals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>