DIA INTERNACIONAL DE LES DONES I LES TIC #PropoSTEAMdela15a

El Dia Internacional de les Noies i les #TIC (4t dijous del mes d’abril) es celebra des de l’any 2011, és una iniciativa de la Unió Internacional de les Telecomunicacions (ITU) i té per objectiu promocionar les vocacions tecnològiques femenines per trencar la bretxa de gèneres que existeix a les professions relacionades amb les tecnologies TIC. 

Des del programa STEAM dediquen la  #propoSTEAMdela15a  a la commemoració d’aquesta data i l’anomenen esTIC amb les noies!

Algunes de les propostes que trobareu són:

  • Món…tenim un problema: recull de dades per poder treballar la bretxa de gènere a les vocacions TIC i un recull de vídeos amb els que es pot treballar la visió que tenen les dones i les noies de professions TIC.
  • La història secreta de les pioneres: recull de biografies ordenades cronològicament i de vídeos complementaris
  • Dia Internacional de les noies i les TIC
  • Esmicolem les TIC: vídeos de dones protagonistes estructurats en àmbits com ara la robòtica, la programació, la gestió TIC, la ciberseguretat, la tecnologia biomèdica, les telecomunicacions, la intel·ligència artificial, internet, simulació, videojocs
  • És diverTIC: jocs i propostes per aprendre
  • Per saber-ne més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>