CONVOCATÒRIA PREMIS Aps

Convocatòria del premi estatal Aprendizaje y servicio adreçat a tots els centres educatius de l’Estat Espanyol (Infantil-Primària, ESO-Batxillerat, Cicles Formatius).

Objectius dels Premis
1. Reconèixer la tasca dels centres educatius i entitats socials que integren l’aprenentatge d’infants i joves amb accions solidàries destinades a millorar la qualitat de vida de la comunitat.
2. Reconèixer la capacitat d’infants i joves, en especial, que tenen menys oportunitats de provocar canvis positius en l’entorn, perquè puguin esdevenir ciutadania activa.
3. Reconèixer i donar visibilitat a les pràctiques d’aprenentatge servei com a eina d’èxit educatiu i compromís social, estimulant-ne la divulgació i la implementació.
4. Enfortir i difondre entre la societat una cultura participativa, solidària i de compromís cívic, enfocada a la justícia social i els drets humans.

Les activitats ApS són pràctiques que uneixen èxit educatiu i compromís social. L’alumnat s’implica en accions destinades a millorar el seu entorn al mateix temps que enforteixen coneixements, habilitats, actituds i valors: aprenen tot fent un servei a la comunitat. Quins activitats podrien ser? Uns exemples….
▪ Plantant arbres, aprenen sobre els boscos i el paisatge, la desforestació, el canvi climàtic…
▪ Muntant una campanya de donació de sang, aprenen sobre els grups sanguinis, els
components de la sang i la seva funció en l’organisme, les transfusions…
▪ Creant un itinerari turístic amb codis QR, aprenen sobre el patrimoni artístic i urbanístic de la
seva població, sobre història, sobre tecnologia mòbil…

Trobareu tota la informació a la web Aprendizaje y servicio. Els projectes es poden presentar en castellà, català, euskera o gallec.

Termini: 30 de setembre de 2021  // Enllaç a la inscripció…aquí

Podeu consultar les bases del concurs…aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>