FORMACIÓ CULTURA DIGITAL. CÀPSULES FORMATIVES I ITINERARIS

El proper dilluns 13 de setembre s’iniciarà el 1r torn de les càpsules formatives i itineraris planificats des de la Direcció General d’Innovació, Digitalització i Recerca Educativa. La formació de cultura digital està alineada amb les diferents dimensions i nivells de la Competència digital docent i emmarcada en l’eix 2, professorat digitalment competent, del Pla d’Educació Digital de Catalunya (PEDC). 

Aquestes càpsules tenen per objectiu dur a terme una formació concentrada en un termini curt de temps.

  • Nanokudis (5 hores), Kudis (10 hores), Macrokudis (15h):es corresponen a formació de nivell bàsic de competència digital docent,
  • Itineraris: les càpsules es poden realitzar en format itinerari i certificar 25 h o 30 h. Per inscriure’s a les càpsules cal accedir a Odissea.

Per aquest primer torn de formació s’ofereixen 12 itineraris de formació (de 25h o 30h). Les temàtiques són diverses, des de com fer videoconferències amb OBS, Classroom, inclusió digital fins l’ús de Moodle. Consulteu propostes al cercador d’activitats (enllaç) cercant al títol per KUDI o accedint a l’Odissea.

Podeu accedir a la inscripció…accés a Odissea

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>