PFZ: Geocaching i Taller d’escriptura creativa

El Pla de Formació de Zona de la Noguera continua amb les seves activitats. El dissabte 11 de març vàren tenir lloc el Taller d’escriptura creativa a l’aula a càrrec de Rosario Curiel, mentre que els integrants del Seminari d’Educació Física realitzaven la segona sessió de Geocaching després de la gran acollida que va tenir aquesta activitat el curs anterior.

L’aula de formació del CRP va acollir una quarantena de participants al taller pràctic d’escriptura creativa a l’aula. Durant el taller es van proporcionar eines per aplicar l’escriptura creativa directament, entesa com una eina de dinamització d’altres matèries que ens ha de permetre autogestionar l’aula amb coavaluació i autoavaluació.

dsc_0156

Al mateix temps els membres del Seminari d’Educació Física de la Noguera participaven en la segona jornada de Geocaching, després de la bona acollida que va tenir la jornada el curs anterior. Fent tot un itinerari al voltant de Montsonís, l’activitat va posar de relleu el caire pluridisciplinar i lúdic del Geocaching aplicat a l’aula.

En concret es van estar treballant aspectes de geografia i història pel treball en l’entorn, geolocalització i georeferenciació, treball per coordenades i enigmes matemàtics, coneixement del medi natural, lectura, educació física i noves tecnologies amb dispositius mòbils.