Entrega de premis de les 17es Jornades Científiques 2016

El 17 de juny el Centre Cultural Tecla Sala ha acollit el lliurament dels premis de les 17es Jornades Científiques i Tecnològiques per a treballs de recerca de Batxillerat organitzades per l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat. El jurat ha considerat que les recerques presentades enguany han estat de gran qualitat. Per aquest motiu ha decidit lliurar més premis dels habituals en algunes disciplines.
L’acte s’ha iniciat, com ja és habitual, amb una conferència magistral. En aquesta ocasió el protagonista ha estat Anton Aubanell que ha ofert una xerrada sobre la geometria de les bombolles de sabó.
Després de la conferència s’ha iniciat el lliurament dels premis. L’institut Mercè Rodoreda s’ha emportat el premi de centre en guanyar 5 dels 13 premis lliurats. En total optaven a premi 35 treballs dels 57 presentats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>