Vídeo presentació d’El Garbell d’hivern 2020. Selecció de lectures

Ja teniu aquí el darrer número d’El Garbell d’hivern -número 20.  Donades les actuals circumstàncies no podrem trobar-nos com cada trimestre per fer la seva presentació  a Rosa Sensat, i per això us oferim un extens vídeo de presentació de la mà de l’Amàlia Ramoneda, responsable de la Biblioteca Infantil i Juvenil.

Per a qui no el conegui, El Garbell és un dels molts tresors de Rosa Sensat; és el butlletí periòdic de la Biblioteca de l’Associació, que fa una tria dels llibres que hem rebut, i que el Seminari de Bibliografia Infantil i Juvenil ha llegit i valorat.

Aquest any, a més, ha estat l’Any Rodari; un any de reedicions i noves mirades a l’obra del pedagog; no n’hem pogut posar tot el que ens ha agradat, però ho trobareu en una maleta de llibres que hem fet especialment per a ell. Bones lectures i el millor Nadal que pugueu passar. Esperem que per al proper Garbell ens puguem tornar a abraçar i celebrar-lo a la biblioteca o al carrer!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>