Convocatòria de places per mentories digitals


Es convoquen 284 places de mentors/ores digitals per impulsar la digitalització dels centres educatius catalans. Es tracta d’una actuació que s’emmarca en el Pla d’educació digital de Catalunya 2020-2023 i, consegüentment, avançar en la transformació del sistema educatiu perquè doni resposta als reptes de l’era digital. 

La figura del mentor/a digital s’encarregarà d’acompanyar, implementar i avaluar l’estratègia digital als centres. A través de l’acompanyament dels mentors/ores, es capacitarà al professorat en competències digitals dins el marc del projecte educatiu del centre; s’acompanyarà a la comissió digital en l‘elaboració de l’estratègia digital de centre, i es durà a terme una formació interna per poder assolir la competència digital. Aquest acompanyament es realitzarà conjuntament amb la xarxa ja existent d’assessors i referents digitals, i amb tot l’equip de cultura digital.

Les places es cobriran mitjançant un procés selectiu entre el personal funcionari docent adscrit als centres de titularitat del Departament d’Educació i que compleixi els requisits de la convocatòria. Les persones seleccionades ocuparan ​els llocs en comissió de serveis entre gener de 2022 i l’agost de 2023.

Feu la sol·licitud a través a través del portal ATRI i consulteu tota​ la documentació relacionada a la pàgina ​Mentories digitals.


SESSIÓ 1 SUBXARXES XTCD – Competència Digital Docent / Coordinació Digital Centre / Estratègia Digital Centre –

Aquest dijous 21 d’octubre a les 17:30h tindran lloc les tres primeres sessions webinars de les 3 subxarxes de la XTCD. La part comuna a les 3 subxarxes serà a càrrec d’en Francesc Rambla, del Servei d’Inclusió i Capacitació Digital de la Secretaria de Polítiques Digitals, que ens parlarà de la competència digital de la ciutadania. (enllaç per accedir-hi). La part específica de cada subxarxa serà a les 18:00h.

COMPETÈNCIA DIGITAL DOCENT (CDD)

Contingut i enllaç al webinart #sub-cdd-sessió1

  • Informació i alfabetització mediàtica
  • Comunicació i col·laboració digital
  • Creació de continguts
  • Ús responsable i benestar digital
  • Resolució de problemes

ESTRATÈGIA DIGITAL DE CENTRE (XEDC)

Contingut i enllaç al webinar #sub-edc-sessió1

.COORDINACIÓ DIGITAL DE CENTRE (CDC)

Contingut i enllaç al webinar #sub-cdc-sessió1

#sub-cdd-sessió1 #sub-edc-sessió1 #sub-cdc-sessió1 #xarxaterritorialdeculturadigital #PEDC

Concessió de subvencions destinades al finançament de dispositius electrònics als centres privats/concertats

L’Ordre EDU/57/2021, de 9 de març (DOGC núm. 8365, de 15.3.2021), va aprovar les bases reguladores del procediment de concessió de subvencions destinades al finançament de dispositius electrònics als centres privats concertats, per al curs 2021-2022.
 
https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8511/1871843.pdf

PFZ: OFERTA FORMATIVA CIUTAT VELLA 2021/22 (1r torn/inscripcions setembre 2021)

Llistat d’activitats del Pla de Formació de Zona de Ciutat Vella, on trobareu tota l’oferta de seminaris i xarxes de la zona, així com les formacions en centre. Les inscripcions estan actives del 13 al 30 de setembre (podeu navegar amb >, a dalt a l’esquerra del llistat, per veure cada pàgina d’activitats).

Les activitats del llistat són les que comencem durant el primer trimestre. Les que comencin durant el segon trimestre, es publicaran al gener.