Pla de Formació de Zona

El context actual del sistema educatiu pel que fa a la formació docent, i sempre sota els principis de qualitat i equitat, aconsella prioritzar pel primer trimestre de curs 2020-2021:
La reducció de l’oferta formativa.
La digitalització de les activitats amb la incorporació de formats i modalitats innovadores en entorns virtuals d’aprenentatge.
L’orientació de la formació docent per la transformació educativa.
Potenciar el treball i l’aprenentatge en xarxa.

⏩Inscripció al Pla de Formació de Zona de Ciutat Vella

El període d’inscripció finalitza el dia 2 d’octubre. Truqueu al CRP si encara no us heu pogut inscriure.

ESCOLTA ACTIVA PEL RETROBAMENT

L’escolta activa és una acció i una actitud molt necessària a l’educació. I, segurament se’ns fa encara més imprescindible en aquests moments que estem vivint.
Un grup de persones, totes elles del Servei Educatiu del Segrià, de l’EAP, de l’ELIC i del CRP estem treballant conjuntament des… Llegeix més»

Jornada de Programació i Robòtica Educatives

Donades les circumstàncies actuals, i com ben segur ja us imaginàveu, la Jornada de Programació i Robòtica Educatives d’enguany no pot celebrar-se tal i com estava prevista.

La comissió organitzadora de la jornada hem pensat que seria una pena no pensar en una alternativa a la… Llegeix més»

Preincripció Escolar 2020-2021

Consulteu regularment aquesta pàgina i seguiu-nos a les xarxes socials per disposar de la informació més actualitzada. Com a conseqüència de les mesures preses pel Departament d’Educació per a la contenció del coronavirus COVID-19, s’han suspès diverses activitats i alterat les dates… Llegeix més»

Cada dimecres dues pel·lícules infantils en línia

BarcelonTelevisió posa cada setmana posarem a la vostra disposició dues pel·lícules doblades al català a partir de les 10h. Són pel·lícules europees de gran qualitat i que han participat i guanyat prestigiosos premis d’animació i cinema infantil. Podreu mirar-les al llarg d’una setmana, i el… Llegeix més»