Banc de recursos de diversos àmbits de Tarragona per a Educació Infantil i Primària

El Departament d’Educació ha establert un Pla d’acció: centres educatius en línia a fi i efecte d’oferir suport als centres educatius.

El CdA de la ciutat de Tarragona treballa diversos àmbits d’aquesta població. A continuació, us oferim material per a l’alumnat d’Educació infantil, de manera dirigida, i per a primer cicle d’Educació primària. Tots aquests recursos van acompanyats del material pel professorat amb propostes de com es pot presentar i usar el recurs. Aquests materials no estan concebuts ni proposats per tal que els infants els emprin autònomament sinó que ofereixen l’oportunitat que petits i grans els gaudiu junts.

A l’equip pedagògic del CdA ens plau de compartir amb vosaltres un banc de recursos que esperem que us sigui d’utilitat. 

Per accedir a les publicacions s’ha de clicar sobre el nom del document i s’obrirà un PDF que podreu visualitzar i imprimir. @cdatarragona @educaciocat #CdATarragona #serveiseducatiusenlinia, #JoEmQuedoACasa, #JoEmQuedoACasAprenentAprendre #Ensenyament  #educaciocat

Cliqueu aquí per accedir al PDF del document.

Enllaç : Link

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>