Préstec materials didàctics i inscripció activitats dinamització CRP

Des del 6 fins al 24 de setembre restarà oberta la inscripció a les activitats de dinamització ofertes per CRP de Castelldefels per al curs 2021-2022. Cliqueu l’enllaç que trobareu a continuació per accedir al formulari d’inscripció. Veureu que algunes activitats només es podran dur a terme si hi ha prou centres inscrits i/o es disposa de finançament. D’altres depenen de les restriccions COVID vigents en cada moment.

Així mateix, també podeu fer ja la reserva de les bibliomaletes, materials didàctics i kits que el CRP posa a disposició de tots els centres educatius de la ciutat. Cliqueu el següent enllaç per accedir al formulari de sol·licitud. Cal omplir un formulari per cada recurs, kit o maleta que se sol·liciti.

Entendrem que si no empleneu les sol·licituds dins del termini establert no esteu interessats a dur a terme les activitats proposades o a rebre en préstec els materials oferts. Si voleu demanar informació sobre alguna activitat o material concret, no dubteu a contactar amb nosaltres:

  • Tel.: 936650193
  • E-mail: a8930037@xtec.cat