Quantum LEAP Learning English for Academic Purposes

Quantum LEAP és un entorn virtual d’aprenentatge per aprendre anglès a la universitat. Consta de diferents mòduls temàtics amb material multimèdia relacionat amb temes d’interès acadèmic general, des d’una perspectiva interdisciplinar (per exemple, les dones i la ciència, el medi ambient, la ciència ficció, etc.). Cada mòdul conté activitats interactives per practicar i millorar les destreses d’expressió i comprensió oral i escrita en anglès.

UNIVERSITATS PARTICIPANTS
Universitat Politècnica de Catalunya (Departament de Projectes d’Enginyeria. Secció d’Anglès)

Universitat de Lleida (Departament d’Anglès i Lingüística).

Universitat Rovira i Virgili, Tarragona (Departament de Filologia Anglo-germànica)

AUTORS

Elisabet Arnó (coordinadora), Carmen Rueda, Antonia Soler, Lourdes Armengol, Enric Llurda.

Pronunciation tutorial: Joaquín Romero, Antonia Soler.

PRINCIPALS INNOVACIONS QUE APORTA Quantum LEAP

És un entorn especialment dissenyat d’acord amb les directrius de l’EEES:

Destinataris: estudiants d’anglès per a finalitats acadèmiques (English for Academic Purposes, EAP), en particular, estudiants universitaris, així com altres membres de la  comunitat universitària, com personal acadèmic i personal d’administració i serveis.

Nivells: Van des dels nivells B1 (usuari independent) a C1 (usuari expert) en el Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MECR), del Consell d’Europa.

Materials motivadors: Inclou materials multimèdia autèntics d’interès acadèmic general.

Comunicació: En aquest material es posa èmfasi en la comunicació real en entorns acadèmics i professionals.

Flexibilitat: Permet diferents itineraris formatius, es pot utilitzar com a part d’un curs o bé en situacions d’aprenentatge autònom.

Formació continuada:Es posa especial èmfasi en el desenvolupament de l’autonomia en l’aprenentatge i del pensament crític.

Competències:  S’integren competències de contingut i llengua anglesa, amb el desenvolupament de diferents tipus de competències genèriques.

Eines per a l’aprenentatge:  Permet a l’usuari gestionar i controlar el seu propi procés d’aprenentatge i li permet emmagatzemar la seva producció oral i escrita (guia d’estudi, full de seguiment personal, etc.).

Interacció: Aquest entorn d’aprenentatge permet el treball individual i col·laboratiu, amb eines per la comunicació i l’intercanvi de materials.

– Anglès oral
:  Conté eines per gravar i emmagatzemar la producció oral dels estudiants, així com un tutorial interactiu per millorar la pronunciació de l’anglès, especialment dissenyat per aquest entorn i que té en compte les característiques particulars dels parlants de català i castellà.

Portfolio electrònic:  Permet emmagatzemar i compartir la producció oral i escrita dels estudiants.

|ACCÉS|

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>