La Biblioteca Les Voltes proposa la creació d’un llibre gegant il·lustrat per Sant Jordi

Amb motiu del 10è aniversari de la Biblioteca Les Voltes i coincidint amb la Diada de Sant Jordi, volem fer un llibre gegant il·lustrat que contingui relats i il·lustracions.

És una iniciativa conjunta de la Biblioteca Municipal Les Voltes i l’Associació de Veïns Vila Vella amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i del Servei Educatiu Baix Llobregat-6.

El llibre es construirà a partir d’il·lustracions i de textos (un relat, conte, història o poesia) fets per infants i joves de Sant Vicenç dels Horts.

La proposta inicial és, sempre que sigui possible, que els mateixos autors i autores seleccionats facin la transcripció del seu text al llibre gegant durant la diada de Sant Jordi, alhora que els il·lustradors duen a terme la seva obra, en paral·lel. Disposarem també de voluntaris cal·lígrafs que transcriguin les històries en cas que els autors o autores no puguin fer-ho.

L’activitat es durà a terme al carrer Mossèn Josep Duran.

Han de complir els següents requisits:

  • Incloure les paraules: BIBLIOTECA, LLIBRE, PARAULES i EMOCIONS.
  • Extensió màxima: una pàgina o 150 paraules.
  • El text ha d’incloure el títol, el nom i cognoms de l’autor/a i la seva edat el dia de Sant Jordi.
  • Els treballs poden ser enviats de forma manuscrita tenint en compte una bona cal•ligrafia o bé transcrits amb ordinador.
  • Edat dels participants: entre 10 i 18 anys. Els treballs poden ser individuals o col•lectius.
  • Data màxima de lliurament: dijous 4 d’abril de 2019.

Podeu fer arribar els vostres textos als taulells de la Biblioteca Les Voltes, al departament d’Educació de l’ajuntament de Sant Vicenç dels Horts o bé a la bústia electrònica lesvoltes@svh.cat. Es farà una selecció de 10 textos, la resta seran exposats als aparadors dels comerços del municipi durant la setmana de Sant Jordi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>