¨Estrelles de Tetra Brik¨- un conte sobre els confinaments invisibles

Lupe Capell Gasol, dinamitzadora audiovisual Institut Escola Trinitat Nova ens el conte “Estrelles de Tetrabrik” per retre homenatge a tots els nens i nenes i les seves famílies que estan passant un confinament invisible, molt diferent al que ens ensenyen els mitjans de comunicació.

És una història que ens recorda que tot i que un infant no tingui tot el que tenen altres nens i nenes més afortunats, segueix sentint amor i tenint imaginació, tot i estar-ho passant, segurament, molt pitjor que d’altres.

Aquest conte només ens explica el primer dia del seu confinament i ens és impossible saber el final d’aquest període tan difícil, perquè l’estem vivint junts, però volem visibilitzar els diferents tipus de confinaments que s’estan vivint ben a prop nostre.

Per últim, ens afegim al pensament que les mesures de confinament d’aquesta crisi s’han decidit amb mirada adultocèntrica i han posat en segon terme les necessitats dels infants. Si un adult responsable pot passejar el gos i tornar a casa, perquè no poden els pares i les mares baixar els seus fills al carrer un temps curt i prenent les mesures sanitàries recomanades?
Un adult pot baixar a comprar tabac i un infant no pot baixar al carrer ni a donar el tomb a l’edifici?

Cuidem-nos molt tots i totes i busquem la manera de fer més fàcil aquest període als nostres infants i als veïns i veïnes amb els que convivim.

(Vídeo produït per XIndogu (comunicació i creativitat audiovisuals)

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>