L’impacte dels meteorits a la superfície terreste ha estat estudiat per dos alumnes de l’INS Frederic Mompou

David Bretos (text) i Llibert Teixidó (fotos) del diari la Vanguardia van  entrevistar Carlos Tadeo i Jesús Ordoño, autors del  treball de recerca “Modelització de criters d’impacte”, i al seu tutor Joan Alberich.

L’article que podeu consultar en pdf,  sortirà publicat el dissabte 14 de maig al suplement Estilos de Vida (ES) de “La Vanguardia”, secció Cum Laude.

Cum Laude es una secció pensada per a destacar els treballs i les recerques escolars d’alumnes de secundària, batxillerat i formació professional d’interès perl seu caire innovador. ES proposa als centres escolars, professors i alumnes que enviïn els seus treballs a cumlaude@lavanguardia.es o a blogs.lavanguardia.es/cumlaude per a què siguin publicats en el blog Cum Laude de LaVanguardia.es. Cada mes,
un treball serà destacat a la versió en paper de Estilos de Vida (suplement de la Vanguardia) com ha estat el cas de Carlos Tadeo i Jesús Ordoño de l’INS Frederic Mompou de Sant Vicenç dels Horts. Enhorabona!

1 comentari

  1. Jordi Roig (estàs boig?)

    Aquests dos són uns coleguis meus, dos cracks de la vida. Els considero un bon partit per mí i tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>