Eric Bassons, estudiant de l’INS Gabriela Mistral: Medalla d’or dels CATSKILLS (Campionats de Catalunya de Formació Professional)

portada1El passat 3 de juliol l’Eric Bassons, alumne de l’INS Gabriela Mistral (Sant Vicenç dels Horts) del primer curs del CFGM Sistemes Microinformàtics i Xarxes, acompanyat de la seva família i del seu tutor en Marc Martín, es va desplaçar a la seu de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya per rebre de mans de na Irene Rigau (Consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya) la Medalla d’or en l’skill 09Aplicacions de Software. L’Eric Bassons es va proclamar campió absolut de Catalunya en el campionat que es va celebrar el passat 18 de juny a les instal·lacions de l’INS Esteve Terradas i Illa de Cornellà de Llobregat.

El campionat de Catalunya consta de 41 skills que són habilitats relacionades amb totes les famílies de la formació professional. En aquest cas es va participar en un dels skills amb més participació del campionat, l’skill 09 – Aplicacions de Software. La prova que havien de realitzar tots els participants era generar en un temps determinat una sèrie de documents relacionats amb una empresa fictícia. Entre aquests documents hi havia una primera part que eren documents en Microsoft Word, una segona en Microsoft Excel, una tercera en Microsoft Access i una quarta en Microsoft PowerPoint. Finalment havien de realitzar una exposició oral individual amb l’ajut d’un PowerPoint que ells mateixos havien creat minuts abans davant del jurat.

Tots els participants van ser obsequiats amb un diploma, una llicència de Microsoft Office 2014 i 2 unitats d’emmagatzematge USB (la mateixa que van utilitzar durant la prova i un altra de nova).

Tan l’alumnat participant com els seus tutors van ser convidats el dia 3 de juliol a les 18:00h a la seu de l’INEF (Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya) al lliurament de les medalles als guanyadors per part de la Consellera d’Ensenyament.

El professor-tutor, Marc Martín, va ressaltar el bon ambient i la cordialitat que hi va haver durant tota la jornada entre tots els professionals que fèiem de tutors i, per tant, de jurat i, sobretot, entre l’alumnat participant en el concurs que van viscut una experiència única i que van acabar fent pinya entre ells durant la tensa espera abans de l’última prova que era l’exposició individual. Es van començar a establir lligams entre ells i intercanviant els seus facebooks per seguir en contacte.

Des de l’INS Gabriela Mistral també es va fer palès l’agraïment a l’organització de l’skill 09 i, en concret, al departament d’informàtica de l’INS Esteve Terradas, per la gran acollida i suport que vam rebre durant el transcurs de tota la jornada.

Podeu veure les fotografies relacionades amb aquest esdeveniment fent clic  AQUÍ

Font: Departament d'Informàtica de l'INS Gabriela Mistral

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>