CFGS de Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma adaptat per a empreses de logística

licen3

 

Al setembre del curs 2014/2015,  l’INS Gabriela Mistral de Sant Vicenç dels Horts  iniciarà  un CFGS de Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma adaptat per a empreses de logística.

El Cicle consta de 2000 hores

i està previst que l’alumnat seleccionat pugui fer-ho en modalitat de dual, és a dir que faci aproximadament 1000 hores a les empreses amb contracte laboral remunerat.

Les sortides professional són:

Per desenvolupar, implantar, documentar i mantenir aplicacions informàtiques multiplataforma, utilitzant tecnologies i entorns de desenvolupament específics, garantint l’accés a les dades de forma segura i complint els criteris de usabilitat i qualitat exigides en els estàndards establerts, i adaptat a les exigències i particularitats de les empreses de logística.

L’horari del curs serà de dilluns a divendres de 15:00 a 21:30

Per accedir al CFGS cal tenir el títol de batxillerat o haver superat el curs de formació específic per a l’accés als cicles de grau superior d’acord amb l’opció cursada o tenir el títol de tècnic especialista, tècnic superior o equivalent a efectes acadèmics o haver superat el curs d’orientació universitària (COU) o el preuniversitari o tenir qualsevol titulació universitària o una d’equivalent o haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys.

Les persones que no compleixen cap dels requisits esmentats han de superar una prova d’accés. Per presentar-s’hi cal tenir com a mínim 19 anys l’any en què es fa la prova o 18 anys si es té el títol de tècnic de la mateixa opció del cicle al qual es vol accedir.

 

Més info:

INS Gabriela Mistral

Carrer d’Osca, 95-105

08620 Sant Vicenç dels Horts, Barcelona
Tel. 936 56 00 00

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>