Festival de literatures i arts infantil i juvenil

La segona edició del Flic (desembre 2011-Març 2012) és un homenatge a l’autora internacional KVETA PAKOVSKA a diferents espais familiars, llibreries, centres d’arts contemporani i escoles d’art de Catalunya i la resta de l’estat i un concurs participatiu a través del Diari ARA, amb la participació de Clijcat, Embaixada Xeca i Toc Toc.

Una visió sobre les complicitats entre el CIRC i la LITERATURA, amb una bibliografia a càrrec de Roser Ros sobre Circ, un text sobre la relació entre el circ i la literatura de Jordi Jané, presentacions de llibres de circ a llibreries de tot l’estat i els espectacles Aquí comença la Història, de la Companyia Celsoy Frana (circ i literatura) i Perdiendo el tiempo, de la companyia Mar Gomez.

Una proposta de difusió de literatura a través dels taxis, en col·laboració amb l’Institut Metropolità del Taxi de Barceloa i l’Appec, que portaran revistes infantils i juvenils en català a l’interior dels seus cotxes, durant el Festival.

Una inauguració a La Seca-Espai Brossa i una clausura al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Col·laboració amb Educació sense fronteres, la literatura com eina per difondre els objectius del mil·lenni, el text inaugural del Flic escrit per Pep Molist.

La producció d’una cantata per difondre la literatura a través de la música: Una nit a la llibroteca, amb text de Roser Ros i música de Glòria Garcés.

Mostra realitzada per els nois i noies de l’escola d’art El Triangle de Sant Cugat a Tantàgora

Una presentació a les diferents Llibreries Flic especialitzades en literatura infantil i juvenil de la bibliografia del festival la Kveta Pacovska i sobre Circ realitzada en motiu del FLIC per tot el territori, Barcelona, Sant Cugat, Girona, Madird, Vigo, La Coruña.

Convocatòria del Concurs Il·lustrador Resident 2012,  que té per objetiu impulsar i promocionar les noves fornades d’il·lustradors. Presentació del llibre Onir, editat per Tantàgora del primer illustrador Resident Ivan Regalado

Les rates us recomanen… durant el FLic un consultori via email per pares i nens de recomanació de llibres lesrates@tantagora.net

 

FLic ( 2 ) _Danvantal from tantagora on Vimeo.

 

El Festival arriba a nous públics i territoris amb propostes innovadores per engrescar els infants i els joves al conreu de la lectura i la literatura. Flicofereix innovació per augmentar la qualitat estètica del criteri literari de la població infantil i juvenil.

El Flic té per objectiu donar a conèixer la literatura oral i escrita a públics entre 0 i 18 anys, fomentant les indústries culturals relacionades amb la literatura per tot el territori de parla catalana, i contribuint a la valorització de la qualitat de les activitats dels principals agents implicats en el seu disseny, producció i promoció.

Una imatge gràfica encarregada a l’il·lustrador Arnal Ballester.

La Cloenda del Flic és el 4 de Març a les 11h al CCCB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>