Cinquanta idees per sorprendre des de la biblioteca

La revista electrònica bid. Textos universitaris de biblioteconomia i documentació, publicada per la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona, va publicar en el seu número 17, un article de la Carme Fenoll (directora de la Biblioteca de Palafrugell) i del Ciro Llueca (professor associat de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona) que duia per títol Cinquanta idees per sorprendre des de la biblioteca.

Les cinquanta idees que els autors exposen de manera més o menys aleatòria, és a dir, que no estan ordenades segons la seva importància, s’adrecen a les biblioteques públiques. Aquestes idees són accions molt senzilles que es poden dur a terme des de la biblioteca per tal d’arribar a nous usuaris, fidelitzar els antics i, sobretot, reforçar la tasca que es desenvolupa des d’aquests equipaments.

Després d’una lectura atenta, podríem convenir que tot el que s’hi desenvolupa, després d’una senzilla adaptació o bé interpretació, pot ser perfectament vàlid per a la biblioteca escolar, per exemple: enregistrar les activitats de la biblioteca i passar-les al web del centre, fer exposicions sobre les lectures que es fan a l’escola, celebrar-hi les festes populars, tenir presència als mitjans de comunicació, i així fins a cinquanta.

Llegiu les cinquanta idees

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>