Vint anys de la Declaració de Viena i els Drets Humans segueixen conculcant-se (també a casa nostra)

20anys10DLa Diada dels Drets Humans d’enguany adquireix una importància especial perquè fa vimt anys que l’Assemblea General de les Nacions Unides va establir el mandat de l’ALt Comissionat per a la promoció i la protecció de tots els drets humans, actuant arrel de la recomanació dels delegats presentats a la Conferència Mundial dels Drets Humans celebrada a Viena l’any 1993. La Declaració i Programa d’Acció de Viena, aprovada per la Conferència Mundial, va marcar l’inici d’un esforç renovat de protecció i promoció dels Drets Humans i es considera al respecte un dels documents més significatius dels darrers vinti-i-cinc anys.

Al  web de Nacions Unides un video – que  podeu veure inserit en aquest mateix apunt – ens permet veure la cronologia d’aquests darrers vint-anys i se’ns ofereix alhora diverses propostes per treballar des de diferents àmbits els drets humans.


Així mateix, us oferim un fil directe amb el compte de twitter


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>