Pacte per a la Infància a Catalunya

El Pacte per a la Infància a Catalunya, impulsat pel Departament de Benestar Social i Família ha d’estar orientat a impulsar polítiques integrals que tinguin en compte la perspectiva dels nens i les nenes, que permetin prioritzar les polítiques adreçades a aquests petits ciutadans i ciutadanes i facilitin nous espais per a la construcció del seu futur. Ha de significar un salt qualitatiu en les polítiques d’infància, un projecte ambiciós que no només ha de donar eines per a protegir i atendre a aquest col·lectiu en situació de risc o desemparament sinó també, ha de incloure mesures de prevenció, fomentar la participació i promocionar els drets, deures i oportunitats dels infants i adolescents.

Per elaborar el Pacte per a la Infància a Catalunya és important l’opinió i la participació dels infants i dels adolescents.  Per aquest motiu, s’ha dissenyat un espai web on se’ls convida a conèixer, informar-se i reflexionar a través del i Joc del Pacte i donar la seva opinió sobre aquells aspectes que consideren que s’han de tenir en compte alhora d’elaborar-ho. La web està operativa fins el 20 d’abril.

| Accés al Joc del Pacte |

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>