Memorial Democràtic del Baix Llobregat

 

memorialbaixllobregatEl Memorial Democràtic del Baix Llobregat és un projecte de recerca impulsat pel Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat des de l’any 2005 que treballa en base dues línies d’investigació: la repressió a la postguerra i la resistència antifranquista en el període 1960-1979, fruit de les quals s’han creat productes tan importants com les bases de dades de referències biogràfiques i bibliogràfiques  o l’exposició Tothom al carrer! La lluita antifranquista al Baix Llobregat (1960-1979).

L’objectiu del projecte no era altre que recuperar, aprofundir i donar a conèixer la lluita de les dones i els homes que van protagonitzar i participar en la recuperació dels drets i les llibertats democràtiques.

Els treballs i les investigacions realitzades al llarg d’aquests anys, el Consell Comarcal del Baix Llobregat les posa a l’abast de tothom a través del web www.memorialbaixllobregat.cat/.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>