Les Mestres de la República

mestresrepublica

Aquest documental és una producció de FETE-UGT i TRANSIT producciones.

A l’espai web es disposa d’una àmplia informació sobre el projecte i que contempla des de la informació tècnica del film, fins a un espai de descàrregues i, sobretot, una secció amb propostes didàctiques.

Us deixem amb el tràiler del documental, no sense abans reproduir el breu text de presentació que ofereixen els promotors d’aquesta iniciativa als visitants del seu espai web:

Las Maestras Republicanas fueron unas mujeres valientes y comprometidas que participaron en la conquista de los derechos de las mujeres y en la modernización de la educación, basada en los principios de la escuela pública y democrática.

Este documental a través de la recreación de una maestra de la época, e imágenes de archivo inéditas, nos descubre el maravilloso legado que nos han dejado las maestras republicanas y que ha llegado hasta nuestros días.

Articulado en base a testimonios de investigadores y familiares, vamos a conocer el momento histórico que vivieron estas docentes y su participación en la transformación social de nuestro país a través de la educación.

 

2 comentaris

  1. Pilar Bemejo

    Sent gran admiració per aquestes dones i homes que van lluitar pels seus ideals i que malgrat tot segueixen lluitant i ensenyant, tenim molt que aprendre d’ells i hauríem de seguir el seu exemple.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>