Fempasseres.info: Educar per al desenvolupament sostenible

passeresFempasseres.info contribueix a l’educació en el desenvolupament sostenible en l’àmbit dels seus pilars, que són l’educació ambiental, la salut i la ciutadania.

L’objectiu de Fempasseres.info és desenvolupar programes d’educació, informació i formació en els camps del medi ambient, la salut i la ciutadania. Aquest espai virtual pretén afavorir la posada en contacte d’experts, per tal de reforçar el lligam social.

Objectius

Vincular els coneixements i les habilitats
En el marc de Fempasseres.info, el programa “Sciences et société” és transversal i reforça l’adquisició i la combinació de coneixements i habilitats.

Promoure la cooperació intersectorial
Aquest programa promou la cooperació intersectorial entre els experts, les institucions, les comunitats i les associacions de l’entorn educatiu.

Enfortir la cohesió social
L’enfocament del programa “Sciences et société” permet reduir les desigualtats escolars i enfortir els vincles entre les generacions, les persones…

Metodologia

Manuals en format paper, per als docents (versió en francès)
Treballem en estreta col·laboració amb l’associació Passerelles.info que dissenya i distribueix gratuïtament “Manuals per al docent”, als ensenyants de Catalunya que s’inscriuen al grup de treball “Sciences et société”. Aquestes eines són el resultat d’un llarg procés de disseny, proves a l’aula i els ajustos que comporten les avaluacions i reedicions.

Acompanyament dels protagonistes
Tot i que les eines proposades són completes i senzilles d’utilitzar, el programa “Sciences et société” preveu a Catalunya la formació i el suport amb consells metodològics als docents que s’inscriuen al grup de treball.

Avaluacions diverses
L’associació Passerelles.info analitza qüestions, dissenya i fa el seguiment dels indicadors operacionals i financers, mesura l’evolució dels coneixements, actituds i comportaments… L’avaluació dels programes és prioritària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>