Arriba SonarKids, 3er Festival de música i experiències creatives per a nens i pares

Després de l’èxit de les seves dues edicions anteriors, la 3ª edició de SonarKids es presenta el diumenge 19 de juny com la culminació ideal de Sónar 2011 per gaudir amb tota la família.

El festival tindrà lloc a dos escenaris (SonarVillage i SonarComplex) i altres espais del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

SonarKids presenta una programació musical repleta de shows de primer nivell, amb les actuacions del grup portuguès Buraka Som Sistema, l’il·lustre dj i locutor britànic de la BBC Radio 1, Gilles Peterson, el grup de pop juvenil Papa Topo, la formació “indie” Polock, els contes cantats de Barbara i Els Morenos, el set de dj Amarelo i les habilitats als plats dels nens Pioneer Dj Kids.

El festival ofereix també un gran nombre d’activitats pensades per a la participació i creació col·lectiva, com una masterclass de street dance, construccions amb cubs sonors o tallers de djs, beatbox i skate, entre moltes altres propostes.

A més, SonarKids presenta projeccions de curts d’animació i l’exposició d’art multimèdia OFFFMàtica: Other Mirrors, amb obres interactives d’artistes internacionals, com la màquina que dibuixa retrats mitjançant làsers o el transformador d’ombres en píxels, entre d’altres.

Els divertits personatges de Pintatelotu són els protagonistes de la nova imatge de SonarKids. Pintatelotu proposa que els nens es diverteixin i aprenguin jugant i acolorint la seva galeria de personatges (monstres? extraterrestres? animals?); i a és a ells -als més petits de la casa- a qui va dirigida la nova imatge del festival.

|ACCÉS AL WEB DE L’ESDEVENIMENT|

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>