9na Fira de Recerca en Directe

Recerca en directe és una presentació de projectes d’investigació que té per objectiu contribuir a la millora de la cultura científica de la nostra societat obrint al públic la recerca més actual i fent arribar a la població els trets característics del mètode científic per mitjà dels mateixos investigadors. Hi trobareu projectes de recerca de diferents centres i instituts d’R+D de la ciutat.

Organitzada pel el Parc Científic Barcelona i l’Obra Social de CatalunyaCaixa, la Fira “Recerca en Directe” pretén comunicar la recerca barcelonina de manera coordinada exhibint projectes de recerca de diferents centres i instituts d’R+D de la ciutat.

Es tracta d’una bona oportunitat perquè els estudiants i el públic en general puguin conversar amb els investigadors i resoldre enigmes científics mitjançant l’experimentació amb els instruments de laboratori amb què es duen a terme els projectes de recerca més actuals i punters i d’àmbits molt diversos.

[MÉS INFO]

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>