Aula Mestra: l’EVEA de la Llengua Catalana

icoaulamestra

La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura ha obert AULA MESTRA, un nou projecte d’aprenentatge de llengua catalana, integrat en el portal www.parla.cat com a entorn virtual d’enssenyament i aprenentatge (EVEA). L’objectiu d’aquest espai virtual és completar l’oferta formativa del portal fomentant la creació de nous cursos i apostant per un ensenyament de la llengua flexible i versàtil.

AULA MESTRA s’adreça a tots els qui volen aprendre o ensenyar llengua catalana. Per una banda posa a l’abast dels docents la possibilitat d’editar-hi el seu material didàctic tot fent ús dels recursos que li ofereix la mateixa plataforma, i per altra, els aprenents es poden inscriure lliurement a tants cursos com vulguin per tal de seguir-los sencers o de fer-hi algunes activitats puntuals.

Amb una filosofia 2.0 basada en la importància de compartir, AULA MESTRA posa a l’abast de la comunitat educativa tant els continguts didàctics dels cursos de Parla.cat com altres continguts procedents de fonts externes, directament aportats per persones usuàries de l’entorn amb perfil docent.

 

Per a un ensenyament i aprenentatge a mida hi trobareu…

Un cercador que conté activitats dels cursos de Parla.cat i altres materials aportats per la comunitat de professors d’aquest entorn.

Un espai destinat als professors i professores de català per crear cursos, sessions de treball i itineraris d’aprenentatge amb recursos i activitats que ofereix la mateixa plataforma.
Eines per a l’intercanvi d’idees, opinions i experiències docents.

Espai virtual d’ensenyament i aprenentatge de llengua catalana que…

Facilita la comunicació entre el professorat de llengua catalana i promou una xarxa d’intercanvi de coneixement.

Permet la creació de cursos de català d’accés universal a fi que qualsevol persona interessada els pugui utilitzar com a complement del seu aprenentatge o de la seva tasca
docent.
Ofereix una formació variada i flexible: cursos de llenguatge d’especialitat, de nivell inicial i superior, itineraris d’aprenentatge, sessions de reforç, complements de cursos presencials…
Proporciona una plataforma segura des d’on impartir coneixement per connectar amb aprenents i altres docents, i compartir experiències i materials didàctics.
Aprofita els avantatges de les noves tecnologies aplicades a l’aprenentatge i té en compte el valor de la formació combinada.

Veureu que…

Tothom pot fer les activitats del cercador i visualitzar els continguts dels cursos sense registrar-s’hi. Si us hi registreu, podreu fer totes les activitats dels cursos i participar en els fòrums habilitats.

Com a professors podreu crear cursos, gestionar grups d’aprenents, compartir materials didàctics i contactar amb altres docents

|ACCÉS|

1 comentari

  1. Retroenllaç: Aula Mestra: l'EVEA de la Llengua Catalana | Ac...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>