PFZ Baix Llobregat 5, curs 2016 – 2017. Sol·licitud de demandes formatives

S’ha obert el termini perquè els centre puguin sol·licitar i fer propostes formatives per el proper curs 2016-2017, en funció de les necessitats internes.
Els centres poden plantejar i presentar les seves demandes per escrit mitjançant els corresponents documents de sol·licitud al CRP del Servei Educatiu Baix Llobregat-5 fins el 05 de maig de 2016.
Aquestes demandes o propostes seran presentades i valorades conjuntament amb d’altres activitats d’interés per a la zona, en la Comissió del Pla de Formació de Zona que elaborarà la corresponent proposta general. Aquesta proposta es presentarà als Serveis Territorials per a la seva aprovació.
Es preveu poder facilitar informació de l’oferta definitiva aprovada d’activitats formatives del Pla de Formació de la Zona al llarg del més de juliol. A partir de setembre s’obrirà el corresponent termini de formalització d’inscripcions.

Activitats del PFZ del CRP Baix Llobregat 5 Cornellà i Sant Joan Despi.
Curs 2016-2017

  • Formulari per comunicar demandes de formació en centre (fitxa de detecció). Termini de presentació 3-05-2016
  • Formulari per comunicar demandes d’activitats obertes a diversos centres (fitxa de detecció). Termini de presentació 3-05-2016
    • FIC

Annex 1 (versió abreujada dels criteris, instruccions i orientacions de la formació permanent del professorat per al curs 2016-2017).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>