Mostres Corneliada 2016

Ha finalitzat la Corneliada de 2016 amb les tres mostres de lectura en veu alta a les tres biblioteques municipals: biblioteca Marta Mata, biblioteca de Sant Ildefons i biblioteca García Nieto.
En aquesta edició ha participat l’alumnat de 2n d’ESO dels centres públics de tota la ciutat: institut Joan Miró, institut Miquel Martí i Pol, institut Maria Aurèlia Capmany, institut Cornellà, institut Francesc Macià i institut Esteve Terradas.
Els textos de por, intriga i misteri han donat vida a Frankenstein, a Macbeth i als fantasmes de Gaudí, han viatjat en el funicular miner fins el cementiri sense làpides abans que Bécquer els hagi tancat els seus ulls per a descobrir l’autoria d’un crim plantejat a l’inici de cada mostra. Una vida llegida en quatre llengües diferents: alemany, anglès, castellà i català.

L’ùnica cosa imprescindible que has de saber és on hi ha una biblioteca.
ALBERT EINSTEIN

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>