Biblioteca de l’escola Galí: inauguració

Per celebrar la renovació total de la Biblioteca de l’escola Alexandre Galí de Cornellà de Llobregat ahir, dia 18 d’abril, van fer una inauguració.

La regeneració de la BE ha consistit en repensar la distribució dels espais, aprofitar les entrades de llum exterior, eliminar mobiliari sobrer i diferenciar entre els espais de lectura i l’espai de recerca d’informació. Al total canvi físic cal afegir també que s’ha fet una esporga del fons de llibres i s’han dut a terme importants adquisicions. Finalment, la posada al dia del control del fons mitjançant el programa ePèrgam i la digitalització de tots els exemplars amb codi de barres, són les tasques que completen tot el projecte de millora que s’ha completat.

Als esforços del propi centre -equip directiu i referents de la BE- cal afegir l’ajuda de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà, en la qual participen personal tècnic de l’Ajuntament, personal de les Biblioteques públiques, l’especialista Júlia Baena contractada per l’Ajuntament i el personal del CRP Baix Llobregat 5 del Departament d’Ensenyament.

 


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>