Ús pedagògic dels entorns virtuals d’aprenentatge

MOOC MoodleUs fem arribar dues activitats formatives tipus MOOC: per a organització de l’espai Moodle i per als docents, com a creadors de cursos Moodle aprofitant els recursos que ofereix.

MOOC ús pedagògic dels entorns virtuals d’aprenentatge dirigit als centres. Autoinscripció i inici de la formació a Odissea del 06/06 al 14/06. Finalització 12/07.
Organització i gestió pedagògica de l’entorn Moodle en funció de les característiques organitzatives i metodològiques del propi centre, seguint el PEC i les necessitats pedagògiques.

MOOC ús pedagògic dels entorns virtuals d’aprenentatge dirigit als docents. Autoinscripció i inici de la formació a Odissea del 06/06 al 14/06. Finalització 12/07.
Creació de cursos Moodle aprofitant els recursos pedagògics que ofereix aquest entorn. No es tracta d’un curs tècnic sinó metodològic, explorant les diferents possibilitats per adaptar l’entorn a la realitat de l’aula i de l’àmbit. L’objectiu final és la creació d’un curs tenint en compte les necessitats del propi centre.


Més recursos sobre Moodle a XTEC: Entorns virtuals d’aprenentatge