Taller en streaming

Sabeu per què l’aigua oxigenada crea bombolles?
O com identificar si una substància és un àcid o una base?
I sabríeu crear un motor o reproduir un miratge?

Aquests són alguns dels reptes que Eva Pocurull, professora del Departament de Química Analítica i Química Orgànica de la URV, i Barbara Vastenavond, del Departament d’Enginyeria Química de la URV, us proposaran als tallers “Experimenta a casa”, organitzats pel programa Repte Exteprimenta i el Campus Extens de la URV, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona.

El divendres, 16 d’abril de 2021, a les 19 h, es farà una connexió en streaming via YouTube des d’una aula del Campus Sescelades de la Universitat Rovira i Virgili i les dues científiques us proposaran cinc experiments per fer amb vosaltres. Durant una hora posareu el mètode científic en pràctica experimentant amb el pH, fent una reacció de descomposició, comprovant la refracció de la llum, i la força elèctrica i magnètica.

Cal fer una inscripció prèvia al taller via web per obtenir l’enllaç a la sessió i tot el material necessari per realitzar des de casa els experiments (productes bàsics que tothom acostuma a tenir a casa). Entre experiment i experiment hi haurà la possibilitat de realitzar preguntes a través del xat.

+[info]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>