Implementació Projectes de Convivència

 

“Els centres educatius del Servei d’Educació de Catalunya han d’implementar el Projecte de Convivència en el marc del seu Projecte Educatiu, com a màxim, fins el 30 de juny de 2021, d’acord amb el que s’estableix a l’annex”.

Si teniu algun dubte el Departament d’Educació posa a disposició dels centres educatius 3 documents per facilitar l’elaboració i implementació dels seus projectes de convivència. Però també podeu sol·licitar assessorament al vostre/a assessor/a LIC de referència.

Guia per a l’elaboració del Projecte de convivència: marc conceptual i descriptiu que recull els continguts actualitzats arran de la publicació de la Resolució EDU/1753/2020, de 16 de juliol, per la qual es modifica la Resolució ENS/585/2017, de 17 de març, per la qual s’estableix l’elaboració i la implementació del Projecte de convivència en els centres educatius dins del marc del Projecte educatiu de centre.

Projecte de convivència de centre: en aquest document editable el centre pot recollir els continguts del seu projecte.

Concreció dels protocols per a la millora de la convivència: en aquest document editable el centre pot realitzar la concreció dels protocols publicats pel Departament d’Educació que consideri oportuns.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>