Higiene de mans

El proper 5 de maig de 2021 és el Dia mundial de la Higiene de Mans. L’Hospital Tortosa Verge de la Cinta (HTVC) ho celebra des de 2009 amb diverses activitats dirigides a tots els professionals del centre com a estratègia de millora de la higiene de les mans impulsada per l’OMS.
En aquesta línia estratègica, des de fa ja deu anys el Grup de Promoció Higiene de Mans HTVC ofereix a les escoles del Baix Ebre la realització d’un taller i un concurs de dibuix.
Aquest curs en motiu de la pandèmia hem realitzat una adaptació a l’activitat original. Facilitarem un vídeo als centres on es veuran diferents situacions en que és important el rentat de mans. A partir de la visualització del vídeo l’alumnat de primer curs podrà participar en l’elaboració d’un mural col·laboratiu amb el lema: Rentem-nos les mans quan toca.
Les fotografies dels murals s’exposaran a l’HTVC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>