Opcions per rebre les novetats

Per tal que de poder rebre les novetats de forma instantània, disposem de diversos canals de difusió. A continuació us detallem els canals que hi ha a disposició i com us hi podeu subscriure en cas que algun d’ells sigui del vostre interès.

  • Correu electrònic: està situat a la columna lateral esquerra de la pàgina principal. Només cal que introduïu el vostre nom i adreça de correu i estareu subscrits a les novetats de la nostra pàgina. Cada cop que publicarem un article rebreu una notificació al vostre compte de correu electrònic.
  • Twitter:el nostre canal a és https://twitter.com/crpbaixebre . Si ets usuari d’aquesta xarxa social segueix-nos. A més de les notícies que hi ha al web també hi publiquem informació relacionada amb el món educatiu i activitast que porten a terme els centres de la zona. Si ens vols fer arribar alguna informació etiqueta’ns amb @crpbaixebre. A la barra lateral esquerra de la pàgina d’inici del nostre web podeu trobar els darrers tweets.
  • Pàgina a Facebook: també hi publiquem les notícies del web i temes relacionats amb el món educatius i els centres de la zona. Estem en aquesta adreça: https://www.facebook.com/CRP-Baix-Ebre-1524644264434855/
  • Telegram: ens podeu seguir també via aquesta xarxa social més privada. Només cal que seguiu el nostre canal (https://t.me/crpbaixebre) i els avisos us seran enviats al vostre telèfon mòbil.
  • RSS: el nostre canal de notícies RSS és http://serveiseducatius.xtec.cat/baixebre/feed . Per tal de subscriure-vos-hi, en aquest cas, necessiteru un lector de RSS’s o feeds.

En cap cas és obligatori ni necessari utilitzar algun dels de difusió. Simplement són eines que posem a l’abast per tal de que, tothom que vulgui, tingui opcions senzilles de seguir les novetats que anem posant.