CRP del Bages. Butlletí juny 2021

Per conèixer les últimes novetats i informacions actualitzades visita la nostra pàgina web i segueix-nos al twitter @crpbages

Tallers, cursos, jornades…

TeMA. IXX programa de creativitat musical d’Avinyó

Ja tenim aquí el IXX Festival TeMA (Tallers Musicals d’Avinyó) un festival de creativitat musical. Trobareu tallers intensius i de curta durada, xerrades, jam sessions i concerts.El festival tindrà lloc entre el 19 i el 23 de juliol. Us podeu inscriure fins el 21 de juny.

 

 

 

Projecte Art AMiC. Exposició i revista

El passat dijous 27 de maig va tenir lloc la inauguració de l’exposició i la presentació de la revista del projecte  Treballem l’art AMiC (Art, Mestres i Creació). Per veure l’exposició i la revista aneu a quest enllaç. 

 

 

 

 

XVIII Trobada de Corals d’Infantil i Primària

XVIII trobada de coralsEl passat dimecres 12 de maig va tenir lloc la Trobada de Corals d’infantil i primària de la Catalunya central.  De la comarca del Bages, va particapar el grup de 1r del Col·legi Sant Josep de Navàs i del Moianès, l’alumnat de 5è i 6è de l’Escola Sesmon d’Oló de Santa Maria d’Oló.

 

 

 

 

Jocs Florals. Fase territorial a la Catalunya Central

El passat divendres 28 de maig va tenir lloc l’acte virtual on es van fer públics els treballs guanyadors dels VIII Jocs Florals de Catalunya, de la fase territorial a la Catalunya Central.

 

 

Claustre obert: Recursos i eines digitals per a la matèria de música

El passat  dijous 20 de maig  l’Escola Diocesana de Navàs, va participar en un dels webinars del nou cicle de Claustre Obert 2020-21, amb la proposta “Recursos i eines digitals per a la matèria de música”, presentat pel docent Marc Sibila. Podreu veure’l  al web de Claustre Obert

 

 

 

Centres educatius en línia. Institut Gerbert d’Aurillac a Claustre Obert

El passar 27 de maig l’Institut Gerbert d’Aurillac va participar en un dels webinars del nou cicle de Claustre Obert 2020-21, amb la proposta que porta per títol “Propostes digitals per a la matèria d’educació física” presentada per la docent Marta Vilajosana. Podreu veure aquest webinar a la pàgina web de Claustre Obert.

 

 

Recursos

Orientació per a l’avaluació final d’ESO per l’alumnat nouvingut

L’equip LIC del Bages ha elaborat un un document amb referències a la normativa vigent i que vol intentar facilitar l’orientació per l’acreditació o no de la GESO de l’alumnat nouvingut. El podeu consultar i descarregar en aquest enllaç.

 

 

Recursos per a l’organització del TdR de batxillerat. Nou al compartim experiències

Tenim una nova proposta a l’apartat “Compartim experiències”. La Marta Vilardell, professora de l’Institut Castell del Quer, ens ofereix un seguit de recursos per portar a terme una bona tutoria dels Treballs de Recerca del Batxillerat.

 

 

L’ús de les tecnologies digitals a l’educació infantil

Nou document elaborat en el marc del Pla d’educació digital de Catalunya impulsat pel Departament d’educació. Ofereix un seguit de propostes variades, en suports diversos que faciliten l’expressió i la col·laboració, donen resposta a la necessitat d’exploració i de joc i permeten el contrast d’opinions.

 

L’evolució urbana de la ciutat: la Manresa del segle XX a través de fotografies

A l’espai educatiu del portal memoria.cat/edu acaben de publicar una nova nova proposta de recerca adreçada a l’alumnat i professorat de Batxillerat amb el títol “L’evolució urbana de la ciutat: la Manresa del segle XX a través de fotografies”

 

 

Activitats per a l’alumnat

Exposició al centre cultural El Casino. Feminista havies de ser!

Us convidem a visitar amb els vostres grups l’exposició Feminista havies de ser!, comissariada per Natza Farré.  L’entrada és gratuïta, i l’horari per a grups és concertat, en horari lectiu al telèfon 93.872.01.71 o al correu centrecultural@ajmanresa.cat. Estarà dins el 18 de juliol.

 

 

Biblioteca

Les revistes del mes – Maig 2021

Ja tenim aquí les revistes rebudes a la Biblioteca del Departament d’Educació durant és mes de gener de 2021 i que podeu consultar en línia.

 

 

 

Nous llibres digitals – Juny 2021

Aquí teniu el recull de novetats bibliogràfiques que podeu consultar gratuïtament en línia.