EFIM18

 L’Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments (EFIM) és un concurs de fotografia i patrimoni adreçat als joves, que té per objectiu apropar-los al patrimoni cultural i monumental, per tal que el coneguin, el valorin i el gaudeixin.
Es tracta d’un concurs de fotografia a través d’Instagram que té… Llegeix més»

Poesia Manresa 2018

Actes entorn Dia Mundial de la Poesia a Manresa 2018 Actes entorn del dia mundial de la poesia.

  • Fins al 2 d’abril: Exposició “Salveu-me la mirada”, obra de Joan Pere Viladecans, al centre cultural El Casino (Espai 7).
  • Del 19 al 24 de març: Espais familiars de… Llegeix més»

Exposició “Néixer a Manresa: Memòria, art, pedagogia”

Dissabte 3 de març a les 12h tindrà lloc la inauguració de l’exposició: “Néixer a Manresa: Memòria, art, pedagogia”. Anirà acompanyada d’una presentació per part de la directora i equip de mestres de l’escola cooperativa El Puig d’Esparreguera i d’alumnat i professorat del Grau en Mestre… Llegeix més»

1a convocatòria de Premis Almia-Educativa

Desde l’ajuntament d’Almatret ens presenten la primera convocatòria dels premis Almia-Educativa, dirigit a tots els escolars de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius. Els alumnes interessats poden participar realitzant un propotip dins l’àmbit de les energies renovables acompanyat d’un pòster explicatiu del projecte. Podeu llegir les… Llegeix més»

Avís legal | Sobre el web | ©2018 Generalitat de Catalunya | Fet amb WordPress