VI Premi UPF-FESOCA de llengua de signes catalana

Enguany es celebra la VI edició del Premi UPF-FESOCA de llengua de signes catalana (LSC) en dues modalitats de participació: escrita i signada. 
 
La Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA) convoquen aquest premi amb el propòsit d’incentivar… Llegeix més»

XII Jornades de Didàctica de les Llengües Clàssiques

El Col·legi de Llicenciats de Catalunya, l’equip de cultura clàssica “Dolors Condom” de l’ICE de la UdG, i l’equip ICE UAB organitzen les XII Jornades de Didàctica de les Llengües Clàssiques. En aquesta ocasió les jornades tindran lloc íntegrament a Empúries, per renovar el coneixement i la… Llegeix més»

Oberta la inscripció als Mobile Learning Awards 2018

Els mSchools Mobile Learning Awards reconeixen els projectes més innovadors de docents i escoles de Catalunya a través de l’ús de la tecnologia mòbil a l’educació. Els premis estan avalats per un ampli grup d’experts i professionals de l’educació, així com de les tecnologies mòbils.
Es poden presentar… Llegeix més»

II Jornada de tecnologia digital i educació artística TACArt

El proper dissabte 10 de març de 2018 tindrà lloc la II Jornada de tecnologia digital i educació artística TACArt. La Jornada estarà dedicada a l’intercanvi d’experiències d’educació artística: visual i plàstica, música i dansa, amb l’ús de tecnologia dins el món educatiu. Està especialment adreçada a mestres de primària, professorat de secundària,… Llegeix més»

El cervell adolescent

El dijous, 25 de gener a les 7 de la tarda, l’Auditori de la Plana de l’Om acollirà  la xerrada “el cervell adolescent, per què els adolescents són com són i què hi podem fer mares i pares?, a càrrec de David Bueno, doctor en… Llegeix més»

Avís legal | Sobre el web | ©2018 Generalitat de Catalunya | Fet amb WordPress