Suport Vital Bàsic en centres educatius

El Consell Català de Ressuscitació realitza la formació de Suport Vital Bàsic a centres docents de la comarca. Els centres participants que ho han sol·licitat poden disposar en préstec uns maniquins (torsos) i un desfibril·lador (DEA) pel seu treball amb l’alumnat.

Acabat el termini de sol·licitud de préstec per part dels centres de l’Alt Penedès que formen part del programa Suport Vital Bàsic i veient que encara queden períodes disponibles, publiquem el següent

Formulari de sol·licitud de préstec

El termini sol·licitat se us confirmarà per correu electrònic.

La recollida i el retorn del material al CRP s’haurà de fer en horari d’atenció al públic: matins de dilluns a divendres de 9h a 14h  En el moment de recollida s’haurà de lliurar la sol·licitud del préstec signada i segellada per la direcció del centre.

A resultes de la pandèmia del Covid-19 el protocol de préstec del material de SVB ha variat en relació al curs passat. Documentació important pels centres:

Distribució del material SVB en préstec. Curs 2020-2021:

Període Centre
1r trimestre 30/11 al 18/12/2020 INS El Foix (Santa Margarida i els Monjos)
2n trimestre 11/1 al 29/1/2021  Montagut
3r trimestre 20-29/4/2021 Institut Nou de Vilafranca

Més informació a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>