Endevina-la!

endevina-la2El Servei de Català de Vilafranca i l’Alt Penedès posa en marxa el joc lingüístic Endevina-la! amb la implicació dels establiments.
Es tracta d’un concurs obert a tota la població, tot i que pot ser interessant per treballar lúdicament la creativitat lèxica de la llengua catalana. És un joc senzill que es basa a endevinar enigmes lingüístics en forma de jeroglífics.

Com funcionarà?
El joc durarà del 9 al 31 de maig. Durant aquestes tres setmanes els establiments adherits al Voluntariat per la Llengua que surten en el tríptic adjunt tindran exposat un cartell amb un jeroglífic. Les persones que vulguin participar en el concurs hauran de demanar una butlleta de participació a l’establiment i, quan tinguin la resposta, deixar-la a la mateixa botiga.
A partir de l’1 de juny es recolliran les butlletes i es farà un sorteig entre les que hagin encertat els jeroglífics.
Hi haurà dos premis: un premi entre tots els encertants, i un altre per a qui hagi encertat més jeroglífics. Aquest premi consistirà en un lot de productes cedits per les botigues.

Més informació a: El tríptic dóna pautes per resoldre els jeroglífics, explica com funciona el concurs i indica les botigues que hi col•laboren.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>