DINAMITZACIÓ | Llengües estrangeres

S’acaba de publicar a la pàgina web de l’XTEC la informació corresponent als cursos extensius d’anglès i la reserva de places d’altres llengües (alemany, àrab, francès, italià, rus, xinès) a les EOI per a professorat per al curs 2016-2017.

http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/formaciogeneralprofessorat/llengues/accions_llengues_estrangeres_curriculars/reserva-places-eoi/

http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/formaciogeneralprofessorat/llengues/accions_llengues_estrangeres_curriculars/angles/

Els grups extensius d’anglès a les EOI són dels nivells B2 (4t i 5è) i C1. L’oferta de formació en anglès es complementa amb les places reservades a l’IOC (nivells 3r, 4t i 5è). Aquestes places a l’IOC donen resposta al professorat que no pot assistir a un curs presencial en una EOI. La reserva de places d’altres llengües és per a tots els nivells.

Període de sol·licitud:

– Per a la reserva de places d’anglès (nou alumnat): 1 a 8 de setembre (EOI); mes d’octubre (IOC). Antic alumnat: es recomana mirar les instruccions.
– Per a la reserva de places d’alemany, àrab, francès, italià, rus i xinès: del 23 de juny al 6 de juliol de 2016.

Veure apartat Dinamització >Llengües estrangeres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>