Documental “VERD DOLÇ JAZZ”

El Moviment de Renovació Pedagògica del Baix Penedès us proposa la projecció del documental “VERD DOLÇ JAZZ” de l’escola El Martinet del Ripollès.

Dia: dijous 14 d’abril
Hora: 17,30 h
Lloc: Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell
Preu: 2€ socis / sòcies del MRP i 5€ no socis/sòcies del MRP.

Inscripció al documental: https://docs.google.com/forms/d/1meri62dAtWKHE8ouRi5KWrec-pSxoTSxn37tZiZE8xI/viewform

“VERD DOLC JAZZ” és un documental de llargmetratge que tracta de mostrar-nos què és, com funciona, i com es desenvolupa un projecte d’escola alternativa. Des de tres mirades completament diferents, la d’una mestra, la d’un pare, i la d’una nena, les imatges ens parlen sobre el dia a dia i l’experiència vital de l’escola El Martinet.

Un aprenentatge vinculat a l’alegria i al benestar, on els infants són els veritables protagonistes, és possible i viable. Hi ha una escola catalana al Ripollet, El Martinet, que ho ha aconseguit. El documental de Marc Borràs “Verd, dolç, jazz” convida l’espectador a conèixer en profunditat la seva cultura d’infància i el món que l’embolcalla des de la mirada d’aquells que formen part d’aquesta experiència.

DOCUMENTALMRP del Baix Penedès

http://mrpbaixpenedes.blogspot.com.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>