Lletres a les Aules

lletres-a-les-aulesLletres a les Aules és un programa de foment de la lectura i de promoció de la literatura que permet apropar l’alumnat al fet literari, millorar la comprensió lectora com a eina fonamental per accedir al coneixement, estimular i potenciar l’habilitat lectora i el coneixement de la llengua. D’aquest programa se’n beneficien els centres educatius d’ensenyament primari, secundari i d’adults. Lletres a les Aules disposa de dues modalitats: Autors a les Aules i En Veu alta.

Les sol·licituds es tanquen el 31 d’octubre del 2016. Quan connecteu amb l’aplicació telemàtica de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), es imprescindible que, per tramitar la sol·licitud, us identifiqueu amb el codi d’usuari i la contrasenya del vostre centre, que teniu assignat pel Departament d’Ensenyament.

Save

Save

Save

Save

Save

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>