Guanyadors del concurs ‘El gust per la lectura’

Dues escoles de l’Alt Penedès han aconseguit GUANYAR la final del Concurs delGust per la Lectura, que organitza el Departament d’Ensenyament.

El grup de 3r B de primària de l’Escola Sant Domènec de Santa Margarida i els Monjos, ha guanyat el concurs pel seu treball titulat “Capítol 13”, que han elaborat tot el grup-classe, sobre el llibre Per un plat de macarrons, de Mercè Canela. El treball realitzat pels alumnes ha estat coordinat per la professora Anna Auqué Farré.

El grup de 5è A de primària de l’Escola Montanyans de Castellet i la Gornal, ha guanyat el concurs pel seu treball titulat “Endevinalles variades”, que han elaborat tot el grup-classe, sobre el llibre Endevinalles. Endevina, endevinalla, quin animal xerra que xerra i no calla?, de Xavier Blanch. El treball realitzat ha estat coordinat per la professora Marina Pac Font, dins del Marc de la Formació ILEC.

Des de l’ELIC i els Serveis Educatius els donem l’enhorabona! Bona feina!

Web del concurs: http://xtec.gencat.cat/ca/projectes/lectura/gustperlalectura/ 

Web de l’escola Sant Domènec: https://sites.google.com/a/xtec.cat/ceipsantdomenec/

Web de l’escola Montanyans: http://www.xtec.cat/centres/a8016033/ 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>