Cap a la Final del Gust per la Lectura!

Dues escoles han aconseguit passar a la final del Concurs del Gust per la Lectura, que organitza el Departament d’Ensenyament.

El grup de 3r B de primària de l’Escola Sant Domènec de Santa Margarida i els Monjos, passa a la final del concurs, pel treball titulat “Capítol 13”, que han elaborat tot el grup-classe, sobre el llibre Per un plat de macarrons, de Mercè Canela. El treball realitzat pels alumnes ha estat coordinat per la professora Anna Auqué Farré.

El grup de 5è A de primària de l’Escola Montanyans de Castellet i la Gornal, passa a la final del concurs pel seu treball titulat “Endevinalles variades”, que han elaborat tot el grup-classe, sobre el llibre Endevinalles. Endevina, endevinalla, quin animal xerra que xerra i no calla?, de Xavier Blanch. El treball realitzat ha estat coordinat per la professora Marina Pac Font, dins del Marc de la Formació ILEC.

Des de l’ELIC i els Serveis Educatius els donem l’enhorabona i els desitgem sort! ENDAVANT!

Web de l’escola Sant Domènec: https://sites.google.com/a/xtec.cat/ceipsantdomenec/

Web de l’escola Montanyans: http://www.xtec.cat/centres/a8016033/ 

 

8435321969_8c5a154a0a_b

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>