Acte de Cloenda del projecte LECXIT a Sant Martí Sarroca

Ahir, 20 d’abril de 2017, es va celebrar la cloenda del projecte LECXIT entre l’Institut Alt Foix de Sant Martí Sarroca i les escoles: Guerau de Peguera de Torrelles de Foix, Font-Rúbia de Guardiola de Font-Rubí i Jaume Balmes de Sant Martí Sarroca.

L’acte de cloenda es va celebrar a l’Institut de Sant Martí.  L’objectiu principal de la trobada va ser reconèixer la feina feta tant pels voluntaris com pels infants lectors que han treballat el gust per la lectura a través del projecte LECXIT, que té per objectiu incrementar l’èxit educatiu dels infants a través del treball lúdic i dinàmic de la comprensió lectora.

Així, doncs, infants, mares, pares, coordinadors i mestres vam compartir una estona agradable on, a més de fer síntesi de tot el viscut amb el projecte, repartir uns diplomes acreditatius als participants i fer germanor amb un pica-pica; es va comptar amb la presència de la narradora i actriu Jordina Biosca, que va preparar una selecció de poemes per a interpretar oralment amb la participació dels assistents.

Per finalitzar, agraïm a la comunitat educativa de Sant Martí Sarroca, Torrelles de Foix i Guardiola de Font-Rubí per confiar en el projecte LECXIT i els animem  que continuïn aplicant-lo els següents cursos.

LECXIT 2

 LEXCIT 1

LECXIT 4

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>