Sessions del seminari de coordinació Les biblioteques escolars de l’Alt Penedès | PFZ 2016-2017

pfzCalendari i programació:

· Sessió 1: dijous 20/10/2106. Selecció del fons de llibres i presentació de novetats. A càrrec de Núria Villellas de The Fabula.

· Sessió 2: dijous 24/11/2106. La biblioteca de l’escola i les biblioteques d’aula. A càrrec de Mònica Badia. Coordinadora del Programa biblioteca escolar “puntedu”. Presentació de la publicació Biblioteca d’aula: una oportunitat per a la lectura i el coneixement.

· Sessió 3: dijous 09/02/2017. La dinamització de la biblioteca escolar. A càrrec de Marta Roig. Especialista en Lectura, infància i biblioteques.

· Sessió 4: dijous 23/03/2017. Col·laboracions biblioteca escolar i biblioteca pública. Recursos de la biblioteca pública per a les biblioteques escolars. A càrrec de Mireia Domínguez. Responsable del foment de la lectura infantil i juvenil de la Biblioteca Torras i Bages.

· Sessió 5: dijous 11/05/2017. Intercanvi d’experiències de les biblioteques escolars de l’Alt Penedès. A càrrec dels participants del seminari de coordinació.

Més informació al Detall de l’activitat.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>