Màgia per conversar

“Màgia per conversar” és un recurs audiovisual, creat per la Secretaria de Política Lingüística, per promoure la conversa en català. Es tracta d’una sèrie d’actuacions de màgia a càrrec del mag Eduard Juanola per estimular la conversa en llengua catalana, un material de suport a l’aprenentatge… Llegeix més»

Institut Mercè Rodoreda, un referent en l’Atenció d’Alumnat amb Pèrdua Auditiva

L’Institut Mercè Rodoreda és un cente educatiu de l’Hospitalet de Llobregat, actualment en aquest centre s’agrupen un bon nombre d’alumnes amb pèrdua auditiva que ens han volgut mostrar el centre des de la seva perspectiva. Així com les ventatges de trobar altres companys i companyes… Llegeix més»

11 DE FEBRER DIA INTERNACIONAL DE LA DONA I LA NENA EN LA CIÈNCIA!

El passat 11 de febrer, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència, es va organitzar la proposta #100tífiques que va consistir en oferir 100 xerrades simultànies per part de dones científiques a centres escolars de tot Catalunya, adreçades a alumnes de… Llegeix més»

ARTISTA!!

La exalumna del CREDA Somiya Rodríguez ha presentat aquest projecte d’un mapa mental dins les tasques de Cicle formatiu de Procediments de joieria de l’Escola d’Art Arsenal. El cartell que ha estat publicat al diari local 3de Vuit de Vilafranca del Penedès, realment ens ha… Llegeix més»

CONCURS JO TINC LA PARAULA

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR AL CONCURS:  JO TINC LA PARAULA
El departament d’educació organitza un concurs pels alumnes d’ESO i de batxillerat per millorar les seves habilitats comunicatives orals.
Aquest concurs té com a objectiu provocar la reflexió per part de l’alumnat de secundària i batxillerat sobre els… Llegeix més»