Dia Mundial de la Higiene de Mans

Amb el suport del Grup d’Higiene de Mans, a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i als CAP de l’ICS a les Terres de l’Ebre, se celebre el Dia Mundial de la Higiene de Mans amb diverses activitats adreçades a tots els professionals i gestors, com a part de l’estratègia de millora de la higiene de mans impulsada per l’OMS.… Llegeix més»

Participa al Let’s Clean Up Europe!

El Departament de Prevenció de l’Agència de Residus de Catalunya organitza “Let’s Clean Up Europe” 2017

Les inscripcions estan obertes del 1 al 31 de març i hi poden participar administracions públiques, empreses, associacions, escoles o universitats. Els ciutadans hi poden participar a través de la seva participació directa en aquestes activitats.… Llegeix més»

Visita guiada a l’exposició Deltebre I

Els Serveis Territorials del Departament de Cultura a les Terres de l’Ebre acullen l’exposició “Deltebre I. La història d’un naufragi” que amb un centenar de peces, els corresponents plafons informatius i un audiovisual expliquen la història del vaixell de transport militar de l’armada anglesa enfonsat l’any 1813 a la desembocadura de l’Ebre durant la Guerra del Francès.… Llegeix més»

Concurs fotogràfic #EFIM2017

L’Agència Catalana del Patrimoni Cultural convoca el concurs Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments (EFIM). Es tracta d’un concurs de fotografia d’elements patrimonials que vol fer reflexionar els joves estudiants sobre el concepte i el valor del patrimoni. L’EFIM proposa que els alumnes de secundària, de fins a 20 anys, tinguin l’ocasió de mirar … Llegeix més»

Dia Mundial del Teatre a Amposta

Entre el 23 i el 27 de març, es celebrarà a Amposta el Dia Mundial del Teatre 2017. L’Escola de teatre i circ d’Amposta es suma una any més al conjunt d’actes que volen commemorar aquesta data arreu del món.

Tot seguit us detallem els actes que integraran el programa:… Llegeix més»

X Jornada: El còmic, una eina pedagògica

Ja és oberta la inscripció a la X Jornada: El còmic, una eina pedagògica, que tindrà lloc el proper 30 de març, en el marc del 35 Saló Internacional del Còmic de Barcelona. L’esmentada Jornada s’adreça al professorat de primària i secundària. Consta d’una visita guiada pels expositors del Saló, taller de recursos del còmic per als docents, conferència i presentació d’experiències.
Aquí trobareu tota la informació, el programa i l’enllaç a la inscripció.… Llegeix més»

Dia Internacional de les Dones

La coeducació i el foment de la igualtat efectiva entre dones i homes és un principi rector del sistema educatiu. El Pla per a la igualtat de gènere en el sistema educatiu recull com a objectiu principal l’impuls a la coeducació com a garantia d’una educació sense estereotips sexistes ni discriminacions relacionades amb el gènere així com una orientació acadèmica i professional no sexista.… Llegeix més»

28a conversa pedagògica

Des del Departament d’Ensenyament, us convidem al segon debat pedagògic d’aquest curs escolar sota el títol “Com optimitzar les entrevistes amb les famílies: habilitats i estratègies”, en la vint-i-vuitena conversa pedagògica que es fa a la nostra seu.

Aquest acte tindrà lloc el dijous 9 de març a les 17.30h. a la Sala d’Actes del Departament d’Ensenyament. L’enllaç per a fer la inscripció és el següent: FORMULARI D’INSCRIPCIONS.… Llegeix més»