Projecte escolar de llengua a partir de la lectura de literatura infantil i juvenil

be-lara-reyesLara Reyes, membre de GRETEL i mestra de primària, va ser entrevistada a Terrícoles de BTV, la televisió de Barcelona, sobre el programa per formar lectors que es duu a terme al centre on treballa, l’escola Francesc Aldea de Terrassa. Podeu veure el vídeo en aquest enllaç.

Al vídeo ens explica com parteixen del gust per la lectura per tal d’aconseguir un hàbit lector que finalment permet millorar la mecànica lectora. Ho fan des de l’afectivitat, un dels eixos de la lectura. El professorat exerceix de model de lectura i es cerca la implicació de les famílies. Un altre objectiu del projecte és que afavorint el desenvolupament del llenguatge oral volen aconseguir una millora significativa del llenguatge escrit.

Aquest projecte abasta la lectura autònoma, lectura compartida, coordinacions de mestres, conversa literària, corpus literari… Més informació del projecte aquí.

Save

Save

Save

Save

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>