Guia ilustrada sobre la DIVERsidad y la disCAPACIDAD

guia-diferentes

Els infants poden comprendre les coses perfectament si se’ls expliquen amb paciència i afecte, per exemple, que cada un de nosaltres és especial i diferent, i que hi ha persones amb certes discapacitats pot ser molt senzill i es disposa d’eines adequades. Diferentes. Guía ilustrada para niños sobre la DIVERsidad y la disCAPACIDAD,  editada per la Fundación Adecco i OHL és una eina que ajuda, gràcies a les il·lustracions, a explicar als infants que totes les persones i les famílies són diferents. També tracta, a través de diversos protagonistes, temes quotidians com l’escola, els amics, les aficions, la importància de l’alimentació i dels esports. Finalment se centra en les persones amb discapacitat, intentant que l’infant les conegui per entendre-les millor.

Diferentes és una guia recomanada per a infants de 4 a 8 anys que inclou senzilles activitats perquè les puguin realitzar els més petits i així comprendre de forma més real les diferències de cadascun, com per exemple una cosa tan simple, com per exemple, les empremtes digitals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>